4.05.2011

Cupcake speldenkussen / Pin cushion

Iedereen bedankt voor de leuke reacties! Ik heb de knuffeltjes met veel plezier gemaakt en het is erg leuk om te lezen dat ze in de smaak vallen. Op verzoek van Lian, maakster van de overheerlijke Blog 'Cakeje van eigen deeg' bij deze een Cupcake speldenkussen. Hij is nog niet perfect, aangezien ik 'm dicht had genaaid zonder er eerst vulling in te doen (niet de eerste en vast ook niet de laatste keer dat ik die fout heb gemaakt), maar dit is in ieder geval alvast een voorproefje. Laat die cakejes maar komen Lian...
Thanks you all for the nice comments on my cuddly toys! It was a pleasure to make them and it's great to read that they are appreciated. On Lian's request, creator of the delicious Blog 'Cakeje van eigen deeg' I hereby present a Cupcake pin cushion. It is not perfect yet, as I closed it up without filling it first (not the first time and probably not the last time I made that mistake), anyway this is a preview.

3 opmerkingen:

 1. roept u maar ;) ik kan zo naar jou toe komen met de trein. ben de hele week vrij en heb net cupcakejes gebakken. super leuk speldenkussentje joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je zin hebt kun je gezellig langskomen! vanmiddag, of morgenmiddag?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk speldenkussenje!

  Liefs flo

  BeantwoordenVerwijderen